OMAKUVA

Selailin facebookissa omia kuviani ja kiinnitin huomiota suureen määrään kuvia omista varpaistani! En oikeastaan nykyään ikinä ota itse itsestäni kuvia, julkisella paikalla en edes kehtaisi. Paitsi varpaista.

Me lähdetään viikonloppuna reissuun ja edessä onkin kahdet synttärit, 90v ja 2v. Blogissa on siis muutaman päivän hiljaisuus. Pääkupunkiseutulaisten kannattaa suunnata viikonloppuna tiedekeskus Heurukaan, jossa vietetään lasten lääketieteen päiviä, VAPAA PÄÄSY! Ja sunnuntaina tietysti pulkkamäkeen. Täällä meilläpäin on ainakin Alppipuistossa on kaikenlaista laskiaissunnuntain tapahtumaa. <3

MUOKS. Varvaskuvia löytyy varmasti muiltakin, ”haastakin” teidät tekemään omista kuvista kollaasiin. Linkatkaa sitten tänne, kiva nähdä kuinka monta niitä viikonlopun aikana tulee. Ainakin Elsa ilmoitti jo lähtevänsä mukaan!

Pin it on PinterestShare on Facebook

33 vastausta artikkeliin ”OMAKUVA

 1. Voi ei, tosi ihania, hauskoja kuvia! Varvaskuvat kertovat yllättävän paljon. :) Kivaa reissuviikonloppua teidän perheelle!

 2. Mä aloitin viime kesänä kuvailee kans varpuleita :) Että ei ihan niin paljon vielä ole, mutta kyllähän niistä pieni kollaasi tulee :)

 3. Mullakin on aika hyvä jalkakuvakokoelma. Kyse ei kylläkään ole mistään fetissistä vaan siitä että Käyttis ei kauheasti tykkää kuvata ihmisiä (tylsimys) ja mulla on korkea kynnys pyytää ketään kuvaamaan meitä. Kuvaan siis itse itseäni – eli jalkoja.

  • Ah, hyvä että selvesit ettei kyse ole mistään perv..sellaisesta! Ei mullakaan! Ja munkin kanssa elää ihminen joka ei tykkää kameroista, enkä ikinä kehtaa ketään muuta ottamaan kuvaa :D Joten, Varpaat on jees !

 4. Hei,
  Löytyykö alppipuiston laskiaiatapahtumasta jostakin tarkempia tietoja? Googlettamalla en löytänyt mitään…

 5. Päivitysilmoitus: LEVOTTOMAT JALAT! | Oi Mutsi Mutsi

 6. Vanhalla kännykällä kuvailin kans paljon jalkakuvia :D Mut niitä ei taida olla missään tallessa! Vois alotella harrastuksen uudestaan!

  Ihania noi kuvat kyllä, varsinki raskausmaha <3 (ja joka kuvassa eriväriset varpaankynnet :D ootpa ahkera!)

  • Voi harmi! Mullakin hajosi puhelin ja monta varvaskuvaa sen mukana. Eli lisää vain räpsimään ;-D

   Varpaankynsiä en huomannutkaan , mutta raskausmaha jossa varpaita ei enään edes näy on mun suosikki :-D

 7. Hahhaa! Mun piti vuodenvaihteessa aloittaa blogi, jossa pääosassa ovat varpaat. Mutta se jäi. Kunhan jaksaisi askarrella blogipohjan, materiaalia kyllä löytyisi. Jospas tämä inspiroisi saamaan vauhtia varvasblogin perustamiseen!

 8. Ensiksi ajattelin, että en minä vaan.. Kunnes selasin kuva-arkistoja ja tajusin, että kyllä minäkin teen ihan samaa! :D

 9. Päivitysilmoitus: VARVASBLOGI | MAMI GO GO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>